-29%
, , , ,

PROMO: 100% Ultra Whey Complex


100% Ultra Whey Complex Isolate & Concentrate од најмоќниот бренд Уamamoto Nutrition

-66 порции најквалитетен чист Whey патентирана Volac формула
24гр чист протеин во доза од 30гр !!!
-Брза апсорбција 
-Мега доза Бцаа и Л Глутамин
-Без непотребни додатоци
-Инстант растворливост и незамнлив вкус !!!
-Придонесува за зголемување и одржување на мускулната маса

2,990.00 ден 4,200.00 ден

100% Ultra Whey Complex Isolate & Concentrate од најмоќниот бренд Уamamoto Nutrition

-66 порции најквалитетен чист Whey патентирана Volac формула
24гр чист протеин во доза од 30гр !!!
-Брза апсорбција 
-Мега доза Бцаа и Л Глутамин
-Без непотребни додатоци
-Инстант растворливост и незамнлив вкус !!!
-Придонесува за зголемување и одржување на мускулната маса