-59%

Mass XXL Trec Nutrition


3,290 ден

Комплетна анаболична формула за зголемување на тежина !

  • Рапидено зголемување на мускулна маса
  • Различни форми на јагленихидрати
  • 100% Сурутка протеин + Витамински комплекс

Јаглехидратен и Протеински Комплекс

890.00 ден2,990.00 ден

Clear

КОМПЛЕТНА ФОРМУЛА ЗА СТЕКНУВАЊЕ НА МАСА

52,0 г                           13,3 г                       0,9 г

ЈАГЛЕХИДРАТИ         ПРОТЕИНИ               МАСТИ

ВО ЕДНА ПОРЦИЈА – 70 г

Јаглехидратни и протеински додатоци

ВИСОКО-ЕНЕРГЕТСКА ФОРМУЛА НА ЈАГЛЕХИДРАТИ И ПРОТЕИНИ ОД СУРУТКА. ПРЕХРАНБЕНИ ПРОИЗВОДИ ЗА ПОСЕБНА НУТРИТИВНА УПОТРЕБА.

SKU: N/A Категорија: