-24%
, , ,

M-C-T GOLD 400ml


100% M-C-T oil

  • COMPLEX OF MEDIUM-CHAIN TRIGLYCERIDES
  • CONTAINS MEDIUM-CHAIN TRIGLYCERIDES (MCTS)
  • EASILY ABSORBABLE MCTS

450.00 ден 590.00 ден

Масло со триглицериди со среден ланец

400 ml / 26 порции

Масни киселини

Додаток во исхраната

M-C-T Gold. Додаток во исхраната. Комплекс на триглицериди со среден ланец. M-C-T Gold содржи триглицериди со среден ланец. Тоа се посебен вид на масти кои се апсорбираат брзо и лесно. M-C-T Gold често го користат спортистите како алтернативен извор на енергија.