-15%
, , ,

Gold Standard 2,27 kg + Shaker Free


  • 82% Протеин (24 g протеин во доза од 29,4 g)
  • 100% од протеинот е добиен од сурутка
  • Повеќе од 4 g глутамин и глутамична киселина во секоја доза
  • “Златен стандард” за квалитет на протеини

3,590.00 ден 4,200.00 ден

Clear
  • 82% Протеин (24 g протеин во доза од 29,4 g)
  • 100% од протеинот е добиен од сурутка
  • Повеќе од 4 g глутамин и глутамична киселина во секоја доза
  • “Златен стандард” за квалитет на протеини

ПРОФИЛ НА ПРИРОДНО ПРИСУТНИ АМИНОКИСЕЛИНИ

ЕСЕНЦИЈАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ КОНДИЦИЈАЛНО ЕСЕНЦИЈАЛНИ АМОНОКИСЕЛИНИ НЕЕСЕНЦИЈАЛНИ АМИНОКИСЕЛИНИ
Триптофан Аргинин Аспартамска киселина
Валин Цистин Серин
Треонин Тирозин Глицин
Изолеуцин Хистидин Аланин
Леуцин Пролин
Лизин Глутамин и Глутамична киселина
Фанилаланин
Метионин просечно количество во дозирање
~11 g ~7,7 g ~5,3 g

Вкупно аминокиселини со разгранет ланец: 5,5 g

 

Вкус

Double Rich Chocolate, Vanila Ice Cream, White chocolate and raspberry