-18%
,

CREAZ – 500g Powder


CreaZ 100% безводен креатин патентирана германска форма Креаз 
– Без Дополнително задржување на вода
– Без Фаза на полнење
– Погоден за употреба и во период на дефиниција
– 30% повисока концентрација од сите останати креатински формули 
-166 порции во едно паковање
-Достапен во капсули и прашок 

890.00 ден 1,090.00 ден

Додаток во исхраната за спортисти во во прав кој содржи голема доза на креатин. Додатоците во исхранат не треба да се употребуваат како замена за разновидна балансирана осхрана и здрав начин на живот. Чувајте подалеку од дофат на деца. Доколку производот додека не е отворен се чува на ладно и суво место, рок на траење и сериски број: означено на пакувањето. По отварањето, да се употреби брзо. Чувајте подалеку од директна топлина и светлина.

Состав: безводен креатин (CREAZ®) (100%).

/Содржина/:

= 500 g = 166 дози

℮ 500 g