-50%
, , ,

Combat 100% Isolate


Kлучни карактеристики

  • 24 g висококвалитетен протеински изолат од сурутка добиен со вкрстена микрофилтрација
  • Филтрација на ниска темппература за да се задрќи протеинската содржина
  • Одличен вкус
  • Тестиран за забранети состојки
  • Без вештачки бои
  • Без глутен

1,990.00 ден3,390.00 ден

Clear