-15%
, ,

Casein 100 1800gr Chocolate Coconut


БАВНО ДИГЕСТИВЕН ПРОТЕИН ОД МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

23 г                         3 г                       1г                       0,2 г

ПРОТЕИН         ЈАГЛЕХИДРАТИ  МАСТИ            ШЕЌЕР

2,790.00 ден 3,290.00 ден

1800 г  60 порции

КАЗЕИН 100

БАВНО ДИГЕСТИВЕН ПРОТЕИН ОД МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН

23 г                         3 г                       1г                       0,2 г

ПРОТЕИН         ЈАГЛЕХИДРАТИ  МАСТИ            ШЕЌЕР

Храна за посебна нутритивна употреба

КАЗЕИН 100. Прехранбени производи за посебни нутрициони потреби, храна која треба да го задоволи трошењето при интензивен мускулен напор, посбено кај спортистите. 100% МИЦЕЛАРЕН КАЗЕИН. СОДРЖИ ЗАСЛАДУВАЧИ. КАЗЕИН 100 содржи 100% мицеларен казеин кој е основен извор на протеини со целосна вредност што обезбедува дополнително време за абсорпција. Производот гарантира дека вашите мускули ќе бидат обезбедени со сите важни амино киселини, вклучувајќи БЦАА и Л-глутамин што ќе трае повеќе часа. КАЗЕИН 100 ја дополнува исхраната со протеини од висок квалитет кои бавно се абсорбираат, со што се помага да се зголеми и одржи мускулната маса.