-24%

Bridgeport Zipped Hoodie – Dark Gray


Оваа зимска Bridgeport Zipped Hoodie, совршено се вклопуваат околу вашите раце и рамења и совршено се вклопуваат околу градите и грбот, се чувствува направено за вас. Има одличен дизајн со малку детали за грбот, качулка и на патентите. Bridgeport Zipped Hoodie е лесен, но сепак многу топол. Тоа оди совршено со Bridgeport Joggers. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството GORILLA WEAR.

3,290.00 ден 4,333.00 ден

Clear

Bridgeport Zipped Hoodie – Dark Gray

Оваа зимска Bridgeport Zipped Hoodie, совршено се вклопуваат околу вашите раце и рамења и совршено се вклопуваат околу градите и грбот, се чувствува направено за вас. Има одличен дизајн со малку детали за грбот, качулка и на патентите. Bridgeport Zipped Hoodie е лесен, но сепак многу топол. Тоа оди совршено со Bridgeport Joggers. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството GORILLA WEAR.

SKU: N/A Категорија: