-24%

Bolder Sweat Jacket – Black


Bolder Sweat Jacket  е уникатен во својот дизајн. Сакавме да размислиме надвор од кутијата за да ви донесеме нешто невообичаено. Оваа Bolder Sweat Jacket може да се носи во салата или едноставно за  прошетка. Бидете поинакви и останете Мотивирани. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството GORILLA WEAR.

3,290.00 ден 4,330.00 ден

Clear

Bolder Sweat Jacket  е уникатен во својот дизајн. Сакавме да размислиме надвор од кутијата за да ви донесеме нешто невообичаено. Оваа Bolder Sweat Jacket може да се носи во салата или едноставно за  прошетка. Бидете поинакви и останете Мотивирани. Време е да им покажете на луѓето дека сте член на семејството GORILLA WEAR.

SKU: N/A Категорија: